webhizmetleri_

WEB TASARIMI Hizmetleri

Profesyonel bir web sitesi oluşturmak için yeterli deneyime sahip değilseniz ya da bu teknik işlemlere ayıracak geniş zamanınız yoksa, dışarıdan özel web ve grafik tasarım hizmetleri almanın ise oldukça yüksek maliyetler gerektirdiğini düşünüyorsanız, verdiğiniz hizmetlerin sunumunu profesyonel bir seviyeye taşımak için HHHC(Bütünsel Şifa Şehri) web-grafik tasarım ekibi en uygun koşullarda size hizmet vermekteyiz. Bu hizmetleri almayı düşünürken Sıkça Sorulan Sorular:


SORU-Web Tasarım hizmetlerinden nasıl faydalanırım?[expander_maker more=”AÇ” less=”KAPA”]CEVAP- Bu bilgi notu eşliğinde kayıtlı email adresimizden bize ulaşarak faydalanmaya başlıyabilirsiniz.[/expander_maker]


SORU-Sadece Reiki ve Enerji sistemleri ile ilgili mi WEB tasarımı yapılmaktadır?[expander_maker more=”AÇ” less=”KAPA”]CEVAP- Hayır, dilediğiniz konuda profesyonel ekimiz; taleplerinize cevap verecektir.[/expander_maker]


SORU-Kendime ait bir WEB sitesi hazırlanmasını istiyorum. Neler yapmam gerekecek?[expander_maker more=”AÇ” less=”KAPA”]CEVAP-

  1. Öncelikle web de yayınlayacağınız “İŞ” ya da ”ÖZEL” alanınızla ilgili, sizi temsil edecek bir isim yada sadece adınız kullanacağınız bir WEB adı (Alan Adı) = Domain belirlemeniz gerekecek (Örnek:www.reikidunyasi.com gibi). Almak istediğiniz Alan Adı’nın uygun olup olmadığını sorgulamak isterseniz Tıklayınız!
  2. Belirlediğiniz DOMAIN adı, web sisteminde başkası tarafından kullanılmıyor, yani başkası tarafından tescil edilmemiş ise sizin adınıza tescil ediliyoruz. Bu işlemin bedeli 8-12 $ arasında değişmektedir. Bu ücret yılda bir kez ödenmektedir.
  3. Satın alınan domain için oluşturulacak siteye “hizmet verecek=Hosting” firmasından bir hosting alanı sizin adınıza satın alıyoruz(yıllık alan kiralıyoruz). HOSTING alanının genişliği, kapasitesi; yapılacak sitenin içeriğine göre değişmektedir. Genellikle bu alanın bedeli 50-80 $ arasında değişmektedir. Hosting ve Domain ücretleri tamamen bu hizmeti veren firmalara ödenmektedir. Bu ücretlere biz hiçbir şekilde ekleme yapmıyoruz. Bu ödemeler 1 yıllıktır. Alan Adı(domain)ın tescilli kalması ve Alanın kapanmaması için her yıl düzenli olarak kira bedelleri Hosting Firmasına ödenir.
  4. .Domain ve Hosting Alanı, sizin adınıza alındıktan sonra, WordPress uygulamasından sizinle birlikte seçeceğimiz ücretsiz bir Tema yada ücretli (30-50 € arasında) Tema; sitenize yüklenerek içerik yapım aşamasına geliniyor. Ücretsiz Temalar da iş görürler ancak görsel ve işlevsel olarak kısıtlamalıdırlar, tanıtım amaçlı verilirler ancak süresiz kullanım izni vardır. Ücretli Temalar çok daha fonksiyoneldirler, görsel seçenek ve özellikleri daha fazla olan tam sürümlerdir. Pro Tema olarak adlandırılırlar. Pro Temalar bir kez alınır ve kullanımları sınırsız süre içindir, geliştirici güncellemeleri ücretsizdir.
    Güncel Temalara göz atmak için Tıklayınız. Sayfadaki ‘Özellik Filtresi’ni kullanarak, amacınıza en uygun Temaların sizin için görüntülenmesini sağlayabilirsiniz.
  5. Site içerikleri Sayfalar halinde düzenlenerek yapılıyor. Eğer Reiki ve Enerji sistemleri içerikli bir site düşünüyorsanız; her bir enerji sistemi için üzerinde özel tasarlanmış Logosu ve Sistemi anlatan metinlerin bulunduğu SAYFAları tasarlıyoruz. Ayrıca HAKKIMDA – İLETİŞİM gibi standart sayfalar da eklenmektedir. Bu aşamada; site Ana sayfası Üst Logo-Tanıtım görseli ve diğer sayfa alt yapıları hazırlanmaktadır. Sitenizin temel yapılanması ve sayfaların yapım aşamasına kadar olan Kurulum Ücreti: 99 TL., bundan sonraki  her bir sayfa yapımı 9.TL dir. (Örnek: 30 sayfalı bir site için ; 30 X 9 = 270 + 99 = 369 TL). Bu ücretlendirme bir kez dir.
  6. Siteniz size tam bitmiş ve çalışır halde teslim edilmektedir.Talep etmeniz halinde sitenizin Sanal saldırılardan,virüs bulaşmasından yada “ele geçirilmesinden” korumak için Hosting Alanınıza bir güvenlik sistemi kurabiliyoruz. Güvenlik sitemi 55 $ dır. Bu ücret Güvenlik yazılım firmasına ödenir ve 1 yıllıktır, her yıl yenilenmesi gerekir.[/expander_maker]

SORU- Sitemi yaptırdım; ancak yeni sayfa eklemek yada çıkarmak istiyorum. Ne yapmam gerekecek?[expander_maker more=”AÇ” less=”KAPA”]CEVAP-Burada iki yöntemden birisini seçmeniz gerekecek:

Her sayfa ekleme işlemi yapılması durumunda, o sayfanın içeriğine özel resim ya da logo tasarlanarak, sayfaya konacak olan metin oluşturulacak. Her bir sayfa için tasarım ücretlendirmesi 9 TL dir.

Ya da Sitenizi aktif kullanıyorsanız Düzenli Bakım ve Onarım Hizmeti alabilirsiniz. Bu hizmet bedeli Aylık 50 TL, Yıllık 600 TL.dir. Yıllık anlaşmanıza göre dilediğiniz zaman, dilediğiniz kadar Sayfa ekleme yada çıkartma işlemi yapabilirsiniz.[/expander_maker]


Yukarıdaki SORULAR dışında öğrenmek istediğiniz bir konu varsa lütfen BİZE ULAŞINIZ…

İyi Çalışmalar Dileğimizle.

holistic WEB DESTEK EKİBİ

WEB Site-Sayfa-Bloglarınızı oluşturmak hakkında detaylı bilgi edinmek için lütfen bize ulaşın :
e-mail : hhhcity.com@gmail.com

ya da Form üzerinden iletişime geçin lütfen (uygun olduğunuz saatleri belirterek, sizi aramamız için tel no bırakabilirsiniz.)
[si-contact-form form=’4′]